Over Dorstlessers

Er is behoefte aan ondersteuning

De horecawereld is sterk aan het ontwikkelen en dat vraagt ook om andere kennis en vaardigheden bij ondernemers. Een flinke uitdaging, vooral ook omdat de traditioneel ondersteunende rol vanuit de leveranciers inmiddels zo goed als verdwenen is. Om ervoor te zorgen dat horecaondernemers één punt hebben waar ze met al hun vragen naartoe kunnen, hebben Mark Boelens en Marinus van Dorst het landelijk opererend horeca-adviesbureau Dorstlessers opgezet.

Waarom juist wij?

Mark Boelens, ondernemer en directeur van Zwanenberg Advies: “Bij Zwanenberg staan we ook horecaondernemers bij. We verzorgen de belastingaangifte, de salarisadministratie en we implementeren boekhoudsoftware met een koppeling naar hun kassasysteem. Wij zitten al middenin de horeca. We weten wat er speelt en wat er bij komt kijken. Het fijne aan deze groep ondernemers is dat je kunt zeggen wat je denkt. Zij houden, net als wij, van een no-nonsense aanpak. Open en eerlijk, de mouwen oprollen en ervoor gaan.”

Marinus van Dorst, horeca-adviseur: “Ik ben 52 jaar en daarvan ben ik al 35 jaar betrokken bij ondernemers in de horeca. Mijn ouders hadden een drankhandel en vroeger ook nog een café. Ik heb jarenlang als manager bij Heineken horeca gewerkt, werkte in de Foodservice en daarna ook nog bij Grolsch. Door mijn jaren in het veld zie ik wat er beter kan en waar er nog winst te behalen is. Ik heb ook altijd veel plezier wanneer ik daar samen met een klant naartoe werk.”

Ontmoet Het Team

Mark Boelens

Algemeen Directeur en Business Intelligence expert

Marinus van Dorst

Commercieel Directeur en Horeca expert

Alexandra Fulea

Business Intelligence adviseur

Joke Veenhuis

Juridisch adviseur

Mike Megens

Financieel adviseur

Rianne van Amstel

Commercieel Medewerkster

Kim de Veer-Krijger

Marketing Manager

Nikki Kerssens

Creative Marketeer

Voor gegarandeerde ondernemingsgroei

Van financieel advies tot trainingen op maat en business intelligence: Dorstlessers helpt u bij elke stap.