New Heroes Online Trainingen

Powered by Schouten & Nelissen

Laat uw medewerkers groeien. Altijd. Overal.

In samenwerking met New Heroes, de grootste specialist in online soft-skills en leiderschapstrainingen, bieden wij meer dan 130 trainingen aan. De kern hierbij is gedragsverandering middels e-doing: een praktijkgerichte leermethode waarbij medewerkers de opgedane kennis en vaardigheden op de werkvloer toepassen.

Een van onze USP’s is dat we meer bieden dan een pratend hoofd dat een lesje afdraait. Wij hebben twaalf leerelementen in iedere leerreis verwerkt, zoals verrijkte tekst, quizvragen, open opdrachten en video- responsetraining. Met dit laatste leerelement kun je je reactie op een lastige situatie opnemen, net zo vaak tot je vindt dat je goed hebt gereageerd. Daarna kun je deze reactie met een zogenoemde supporter, bijvoorbeeld je leidinggevende, bespreken. Interactie en kritische feedback maken onze leerreis extra effectief.

– New Heroes CEO Jorn van Wijk

USP’s

Duurzame gedragsverandering

In tegenstelling tot andere leermethodes zoals e-learning barst e-doing van de praktijkopdrachten. Dit zorgt voor een duurzame gedragsverandering.

Gelukkigere medewerkers

Doordat medewerkers zichzelf kunnen blijven ontwikkelen, halen ze veel meer uit zichzelf, zowel op werk- als op privégebied. Hierdoor worden ze gelukkiger.

Beter bedrijfsresultaat

Gelukkige en zelfverzekerde medewerkers presteren beter en sneller. Betere prestaties en meer productiviteit zorgen voor betere resultaten en meer omzet.

Team spirit

Dankzij de supportersfunctie kunnen medewerkers via een zelfgekozen ‘mentor’ feedback geven en ontvangen. Dit schept een vertrouwensband en een gevoel van saamhorigheid.

Onze trainingen

Management & Leiderschap

Teams

Diversiteit

Makkelijker Werken & Leven

Commercie

Communicatie

Leven & Loopbaan

Helder Denken

New Heroes abonnement

Meertalig trainingsaanbod

Activatieprogramma

Activatiemails naar gebruikers

Betrokken customer support

€ 99/jaar

New Heroes overige diensten

Extra kick-off € 750
Meer weten

Workshop voor managers € 1500
Meer weten

Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en onze dienstverlening?

Download hieronder onze brochure. Wilt u liever een exemplaar per post toegestuurd krijgen? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina.

Geen spam, we beloven het