In onze vorige blog legden we u uit wat het u oplevert om feestelijke items op uw menukaart te zetten. Maar hoe maakt u een succes van uw speciale dranken en gerechten?

Tips

  1. Probeer het eerst met één drankje of gerecht om te kijken of het aansluit bij uw doelgroep.
  2. Controleer de beschikbaarheid van de seizoensproducten waar u mee wilt gaan werken.
  3. Train uw personeel in het verkopen van deze nieuwe items. Uw chef moet weten hoe de nieuwe gerechten bereid moeten worden en uw bedienend personeel moet enthousiast kunnen vertellen over dit nieuwe product. Organiseer een proefavond voor het hele team om ze een goed beeld te geven van wat de nieuwe items inhouden.
  4. Een nieuwe menukaart laten drukken is prijzig. Promoot uw limited edition items op krijtborden of losse flyers. Meer weten over hoe u uw menukaart en flyers slim kunt opstellen? U leest het in onze Whitepaper : https://dorstlessers.nl/downloads/

Als u rekening houdt met het seizoen en voor verrassende nieuwe items zorgt geeft u uw onderneming een boost! Tevreden klanten, hogere marges en betrokken personeel, een win-win situatie.

Advies nodig hoe u dit het beste aan kunt pakken en welke gerechten wel of niet werken? Onze horeca-experts kijken graag met u mee.