YourBI Business Intelligence

Inzicht door data

Data. Waardevolle informatie voor u als horecaondernemer. Bewust of onbewust beschikt u over een hoop data, maar hoe verwerkt en interpreteert u al die informatie?

De oplossing? Business Intelligence. Onze partner YourBI koppelt met uw boekhoud-, kassa-, personeelssysteem-, receptuurmanagement- en inkoopsoftware. YourBI transformeert en visualiseert uw data tot betrouwbare stuurinformatie.

Klaar om verborgen data-inzichten te onthullen en de weg naar succes te bewandelen?

Financiënmodule

Koppelt met uw boekhoudpakket en geeft u inzicht in financiële informatie zoals uw winst- en verliesrekening, resultatenrekening, balans en cashflow. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om uw financiële informatie te vergelijken met uw budget, historische data en interne benchmark.

Omzetmodule

Koppelt met uw kassasoftware en geeft u inzicht in operationele informatie zoals uw dagomzet, het aantal verkochte couverts, de gemiddelde besteding per couvert, de hoeveelheid drankjes, bijverkoop per couvert en nog veel meer.

Aanbodmodule

Koppelt met uw kassa- en receptuurmanagementsoftware en geeft u inzicht in de populariteit en brutowinstbijdrage van uw gerechten en dranken. Zo ziet u in één oogopslag welke gerechten en dranken het goed doen en welke u meer moet aanprijzen of van de menukaart af moet halen om de winstgevendheid van uw menukaart te vergroten.

Arbeidsmodule

Koppelt met uw personeelsplanning en kassasoftware en geeft u inzicht in de productiviteit van uw medewerkers zowel vanuit een kwantitatief standpunt (omzet per uur) als vanuit een kwalitatief standpunt (hoeveelheid drankjes en bijverkoop per couvert).

Inkoopmodule

Koppelt met uw receptuurmanagement-, inkoop-, en kassasoftware en geeft u inzicht in het verschil tussen uw theoretisch verbruik (de ingrediënten die u had moeten verbruiken op basis van verkochte gerechten en dranken) en uw reëel verbruik (de ingrediënten die u daadwerkelijk verbruikt hebt op basis van uw inkoop en voorraad).

Filiaalvergelijkingsmodule

De filiaalvergelijkingsmodule biedt u de mogelijkheid om dagelijks de prestaties van verschillende vestigingen te vergelijken op basis van bovenstaande KPI’s.

Meer weten over Business Intelligence en alles wat daar bij komt kijken?

Zij gingen u voor

Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en onze dienstverlening?

Download hieronder onze brochure. Wilt u liever een exemplaar per post toegestuurd krijgen? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina.

Geen spam, we beloven het