Onze whitepapers

Download hier onze whitepapers vol met nuttige informatie voor u als horecaondernemer!

Whitepaper I:
Het vinden en behouden van het juiste personeel

Als horeca-adviesbureau weten we precies wat er speelt in de markt en tegen welke problematieken u als horecaondernemer aanloopt. Om u bij te staan met advies, tips, raad en daad hebben we een whitepaper voor u samengesteld over de personeelsproblematiek.

Whitepaper II:
Horecamarketing

Als horecaondernemer heeft u veel ballen om hoog te houden. Tijd vrij maken om gericht aan de slag te gaan met marketing schiet er vaak bij in. Toch is het belangrijk om hier bewust mee bezig te zijn. Maar hoe profileert u zich online op een efficiënte manier? Dorstlessers denkt graag met u mee en geeft u concrete tips waar u mee aan de slag kunt.

Whitepaper III:
Menukaart optimalisatie

Uw menukaart is niet alleen een visitekaartje van uw horecaonderneming, als u het slim aanpakt kunt u door middel van het juiste kleurgebruik en positionering op uw menukaart voor nog meer omzet zorgen.

Whitepaper IV:
Voor de startende horecaondernemer

Als startende horecaondernemer zijn er een hoop keuzes die u moet maken. Beslissingen die onder andere gaan over uw horecapand en interieur en over uw processen met betrekking tot inkoop en opslag van producten.

Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en onze dienstverlening?

Download hieronder onze brochure. Wilt u liever een exemplaar per post toegestuurd krijgen? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina.

Geen spam, we beloven het